Jeg bruker sterke ord om waldorfsalaten min.
Når det gjelder waldorfsalat, er jeg ikke noe fan av å ha kremfløte i salaten.
Jeg er klar over at mange liker det, men en del liker det ikke.
Sånn er det jo med det meste…smaken er som baken(delt i to)
Så uten mer smalltalk går jeg rett på oppskriften
Dressingen lages av:
200g lettrømme
150g majones
1 ts saft av sitron
2 ts sukker
6 stilker stangselleri
4 epler
200g rød druer(stenfrie)
100g valnøtter
epler, druer og stangselleri skylles godt
skjær opp i passende biter.
druene deler jeg i 4
bland alt i salaten
som pynt bruker jeg:
noen druer, delt i 2 og noen valnøtter
Helt enig. Jeg bruker også rømme i stedet for pisket kremfløte. Jeg skal servere det i kveld, sammen med kalkun. Rekecoctail til forrett og multekrem til dessert. Godt nnyttår!
Denne komentaren har jeg dessverre ikke sett
rekecoctail og multekrem er jo bare såååå godt